Connecting Norway

Vi i Connecting Norway har spesialisert oss på å fremforhandle de beste avtalene for våre kunder – avtaler man ofte ikke vet finnes.

De fleste avtaler har liten skrift og vilkår som ikke nødvendigvis kommer kunden til gode. Vi fjerner den lille skriften, noe som garanterer deg de beste vilkårene på markedet.

Betaler du for dine ansattes telefoni, forsikring m.m.? Da betaler du høyst sannsynlig for mye. Connecting Norway sikrer deg avtaler man ellers ikke finner på det åpne markedet. For deg som kunde betyr det rimelige priser, bedre vilkår og egne kontaktpersoner.

Vi connecter deres bedrift med de beste avtalene på markedet

Hvordan jobber vi?

Send oss en kopi av dine abonnementsavtaler som forsikring, strøm og telefoni, så vil vi ta kontakt.

Connecting Norway forhandler dine bedriftsavtaler med leverandørene, slik at du får det beste tilbudet på markedet – tilpasset ditt behov.

Vi kan fremforhandle bedre priser enn bedriftene selv. Grunnen til det er at vi har et bredt nettverk med over 7000 brukere, fordelt på ulike tjenester hos våre bedriftskunder.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift

Ring eller send inn kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid!

“Jeg benyttet meg av Connecting Norway innad i vår bedrift, for å strømlinjeforme faste betalinger. Vi sparte flere tusen kroner i måneden bare ved å la disse gutta forhandle nye dealer for oss, både innen internett, telefoni og strøm.”

placeholder
Ole Andersen
Chairman

Finn ut hva vi kan gjøre for din bedrift!